Javni razpis za dodelitev dolgoročnih posojil s subvencionirano obrestno mero

Predmet javnega razpisa so sredstva za dodelitev dolgoročnih posojil s subvencionirano obrestno mero za projekte malega gospodarstva v skupni višini 150.000,00 EUR za posojilojemalce s sedežem v občini Piran.

Prosilci oddajo vlogo za dodelitev posojila na obrazcu: »Vloga za dodelitev dolgoročnega posojila s subvencionirano obrestno mero za projekte malega gospodarstva v letu 2015«. Obrazec vloge lahko zainteresirani prosilci prevzamejo tudi v glavni pisarni Občine Piran oziroma v času uradnih ur tudi na Uradu za gospodarstvo in turizem Občine Piran, Tartinijev trg 2, Piran, kjer lahko interesenti prejmejo dodatne informacije v zvezi z razpisom.

Dokumentacija, ki jo je treba priložiti k vlogi za dodelitev posojila, je razvidna iz obrazca vloge. Izpolnjene vloge z vso zahtevano dokumentacijo prosilci dostavijo v zaprti ovojnici z oznako »Javni razpis — malo gospodarstvo« na naslov: Občina Piran, Urad za gospodarstvo in turizem, Tartinijev trg 2, 6330 Piran. Na hrbtni strani ovojnice mora biti naveden pošiljatelj.

Prosilci lahko predložijo vlogo za dodelitev posojila od dneva objave javnega razpisa do dneva porabe sredstev oziroma najkasneje do 30. oktobra 2015.

V primeru porabe sredstev pred iztekom razpisnega roka bo Občina Piran javno objavila datum porabe sredstev.

Več tukaj.


Vir: Piran.si

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.